2013. június 28., péntek

Quinny Buzz babakocsi mózes+spor+hordozó no posta - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Megkímélt, szép állapotban, apró használatból adódó kopásokkal. Huzata teljesen hibátlan, csak tisztítani kell. Mózese újszerű állapotban, keveset használtuk. Fékeket, kerekeket tisztítani, beállítani kell, de hibátlan.
Állom a postát, valamint szállításbant tudok segíteni Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, vagy Debrecenig el tudom vinni. Esetleg Budapestre is.
Tartozékok:
Váz, mózeskosár, hozzá esővédő, szunyogháló, lábzsák, sport rész, hozzá esővádő, Maxi-Cosi autóshordozó szűkítőbetéttel. Kistáska a vázra csatolható, alul bevásárlókosár, Takaró és használati utasítás.
Váza hidraulikusan összecsukható és autómmatikusan kinyíliik. Összecsukva kis helyen elfér. Mindhárom elemet rá lehet mindkét irányból csatolni. Sport része több fokozatban dönthető. A hordozó az autóban biztonsági övvel vagy ISOFIXES talppal rögzíthető. ( az isofix talp nem tartozék, külön vásárolható hozzá).
Kerekei elöl bolygósítható hátul nagyméretű  masszív felfújhatók. Tolókar állítható magasságú. A mózeshez és a sportkosihoz külön esővédő tartozik. Mózeskosara is összecsukható.
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Köszi, hogy benéztél! : )


Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 20:52
. Quinny Buzz babakocsi mózes+spor+hordozó no posta - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése