2013. április 27., szombat

12 részes. Rozsdamentes edény készlet Royalty Lyne - Jelenlegi ára: 11 999 Ft


12 részes. Rozsdamentes edény készlet Royalty Lyne Svájcból. Nem csak a bicska svájci! Ha úgy érzi elavultak az edényei, ha egységesíteni szeretné konyhafelszereléseit, vagy csak szeretne új lábasokat, edényeket, nézze meg kínálatunkat! 12 részes rozsdamentes edénykészlet h_álló üvegtet_vel. Svájci min_ségben. Anyagának kidolgozásának köszönhet_en nem csak hasznos eszköze konyhájának, de díszít_ eleme is. Ezekben az edényekben sütni, f_zni, már nem munka, hanem élvezet.
Konyhai munka: ROYALTY LINE! A konyhába, színte minden eszközt tudunk adni. A sütés a f_zés, de a vágás területén is megtalálható a márka. A legf_bb tulajdonsága a svájci min_ség, és dizájn. Tegye kellemessé, és szemet gyönyörködtet_vé a konyhai munkát. A megfelel_ eszközök kiválasztásával már nem is nevezhet_ munkának a konyhai elfoglaltság.
1db 16cm-es, 1db 18cm-es, 1db 20cm-es, és 1db 24cm-es rozsdamentes lábas
1db 16cm-es nyeles rozsdamentes lábas
1db 24cm-es rozsdamentes serpeny_
Minden edényhez 1db h_álló üveg fed_
Az edények nem mikrózhatóak, a képek csak illusztrációk
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 11 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:30
. 12 részes. Rozsdamentes edény készlet Royalty Lyne - Jelenlegi ára: 11 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése